SOBRE NOSALTRES

Instal·lacions Ismax s.l. empresa fundada el 1998 dedicada a les tasques de lampisteria en general, som empresa homologada i amb operaris acreditats per realitzar les instal·lacions tant d’aigua, com d’electricitat, de gas, climatització (calefacció, aire condicionat) i també instal·lacions de plaques solars tèrmiques.

Som una petita empresa dedicada a les instal·lacions en general que procurem adjuntar el valor afegit de la feina ben feta amb seguretat i amb qualitat i poder-nos guanyar la confiança dels nostres clients, intentant vendre el que nosaltres compraríem en cada cas, tenint en compte la durabilitat i l’estalvi energètic amb les nostres instal·lacions i productes.

A mes disposem de sistemes de finançament al 0% fins a 15 mesos sense interessos per tal de facilitar el millor possible la despesa inicial de una reforma, canvi o instal·lació nova pugui ocasionar.

A part de les reparacions a vivendes, canvis de calderes, subministrem i instal·lem aire condicionat, instal·lacions noves integrals (aigua, llum i gas) per vivendes, també realitzem especialment instal·lacions a comerços, botiges, perruqueries, bugaderies, etc. i a la industria magatzems, naus industrials. etc.
A més, podem facilitar contactes per el servei d’enginyeria de la nostra confiança, en el cas de que així ho requerís la seva instal·lació.
Si necessita algun dels serveis que li podem oferir, esprem ser mereixedors de la seva confiança i es posi en contacte amb nosaltres sense cap compromís.